Varmrätter
‹ Tillbaka
SMÖRBAKAD ISHAVS TORSKRYGG
serveras med morotspuré, gräddig skaldjurssås smaksatt med dill,
på bädd av blancherade primörer och grillad citron
260 kr
HELGRILLAD KALVENTREôTE
serveras med kalvsky, blomkålspuré smaksatt med tryffel,
rostade minimorötter samt friterad persilja
270 kr
BRÄSERAT FLÄSKKÖTT PÅ BEN FRÅN GREVBÄCK PRÄSTGÅRD I HJO
serveras med sås på Rudenstams äppelmust och lökar,
bakat äpple med Tämta honung samt palsternackspuré med vitlök
240 kr
BRYNT KYCKLINGBRÖSTFILÉ FRÅN LÖNNEBERGA GÅRDAR
fyllt med Kråkarps färskost serveras med scharlottenlökssås, vitlökspuré
samt strimlad kålblandning
250 kr
LÅGTEMPAD RYGGBIFF I BIT från Dalsjöfors
serveras med smörad rödvinssås, semibakta tomater,
samt grönsaker från lokala gårdar i Sjuhärad
280 kr
RÖDVINSBRÄSERAD OXKIND
serveras med smörad rödvinssås, brynt bacon & smålök
samt tryffelsmaksatt potatispuré och friterad persilja
270 kr
VEG SOYA OCH SMÖRBAKAD BLOMKÅL
serveras med majspuré, picklade rotfrukter och friterad lök
230 kr
Välj ett utav nedan tillbehör
Krämig potatisgratäng smaksatt med gäseneost
Smörbrynt EKO potatis med vitlök och hackade örter
Potatisspuré smaksatt med tryffel
Rostad färskpotatis med smaksatt med hackade primörer
Brynt gnocchi med hackat bacon, tomater och salladslök