Varmrätter

Tillbaka

Halstrad fjordlax på bakad fänkål serveras med dill beurreblanc, smörfräst spenat och palsternackspuré.

189 kr

Smörstekt hälleflundra på citron & dillbakad svartrot toppad med knaperstekt fläsk serveras med citrusveloute och tournerad potatis.

265 kr

Pata Negra karré med rotfruktsterrin toppad med västerbottenost, cognacspetsad pepparsås & glacerade morötter.

195 kr

Provencealkryddade lammracks på schallottenlökspuré serveras med grön sparris, rostad vitlök & fänkålsky samt ugnsrostad potatis.

235 kr

Bräserad oxkind med potatis- och persiljerotspuré, brynt mire poix samt rödvinsky med lök & fläsk.

175 kr

Sotad kalvytterfilé med potatis & parmesankaka, bakade tomater. Serveras med timjansky & jordärtskocksskum.

255 kr

Kockesset i Borås
Catering, uthyrning av kock- och festservice i Borås och Sjuhärad, både för privatpersoner och företag.

Risängsgatan 6
504 68 Borås