Förrätter
‹ Tillbaka
RÅ”BIFF” på betor
hackade betor serveras med getostcreme, syrade lökar,
krasse och kapris doppad i Skogshonung från Tämta samt smulat levainbröd
125 kr
BURRATA från Wernerssons ost i ulricehamn
med marinerade småtomater från lokala odlingar,
kallpressad rapsolja, hackad basilika samt surdegsbröd och smör
135 kr
TRÄDGÅRDSTALLRIK MED TORSK
Dillkryddad rökt torsk från Ishavet med Västeråsgurka och inlagd färskgurka,
samt regnbågsrom och hyvlade primörer
130 kr
TOAST SKAGEN
skagenröra på handpillade MSC-räkor smaksatt med hackad dill och pepparrot
toppas med sikrom, picklade rödlök, citron och dill på EKO rågbröd
145 kr
ROSTAD BLOMKÅLSSOPPA
kokt på egen grönsaksfond med grädde, färsk örtcreme och surdegsbröd
samt friterade rotfrukter
125 kr