Förrätter

Tillbaka

Rödbetscarpaccio toppad med ruccola, hyvlad parmesan, ädeloströra och rostade pinjenötter.

75 kr

Pankofriterad scampi serveras med wasabikräm & citrusslungad mache- och mangosallad.

95 kr

2 sorters lax i kub halstrad & gravad med pepparrotsskum & saffransaioli.

90 kr

Skagenröra på danskt rågbröd från Gölingstorp toppad med löjrom serveras med sallad och senapsvinegrette.
Lokalproducerat.

85 kr

Carpaccio på ren serveras med pepparrotsvinegrette, hjorttron och riven västerbottenost.

95 kr

Rödvinsmarinerat ankbröst i tunna skivor serveras på salladsbädd med hallonvinegrette och picklade rotfrukter.

110 kr

Kockesset i Borås
Catering, uthyrning av kock- och festservice i Borås och Sjuhärad, både för privatpersoner och företag.

Risängsgatan 6
504 68 Borås